digital.bgАктивирането на Incognito режимите на браузване в интернет са подходящо решение, когато

...
digital.bgАктивирането на Incognito режимите на браузване в интернет са подходящо решение, когато
Коментари Харесай

Google Chrome ще ни предпазва от сайтове, които блокират инкогнито режима на браузване

digital.bg

Активирането на Incognito режимите на браузване в интернет са уместно решение, когато ви се постанова да употребявате непознати устройства в всекидневието си. Тази функционалност разрешава краткотрайно да излезем от oнлайн профилите си, като данните за търсеният не се резервират в историята на Гугъл Chrome. Aко употребявате постоянно Incognito режимите е добре да знаете, че съществува накърнимост в уеб браузъра, която може да създаде редица спомагателни проблеми.

Пропуск в сигурността предоставя възможност на хакери да блокират тази функционалност и да продължат да наблюдават интензивността ви в интернет, даже когато сте тайно. Toва е публикуван способ, който се употребява от уеб уеб сайтове, онлайн тракери и програмен продукт на трети страни, с цел да събират информация за потребителите. Oт Гугъл са осведомени за обстановката и към този момент работят над ъпдейт, който възвръща естествената работа на Google Chrome, съобщи TheVerge.

 



 

Разработчиците на Гугъл към този момент имат достъп до опционална функционалност, която предлага решение против този непредвиден проблем на браузъра. Предстоят още проби преди финалната версия да е налична за всички консуматори. Това е добър пример по какъв начин би трябвало да бъдете извънредно деликатни, даже когато употребявате " Incognito " режими, до момента в който сърфирате в интернет. Новият инструмент съвсем несъмнено ще стане част от идния Гугъл Chrome 74 ъпдейт.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: